Ajatus levyttämisestä. Saattaa olla vähän vaikeaselkoinen.

On ilo valmistautua levytyksiin ja tietenkin itse paikan päällä tapahtuva on ns. ”ytimessä oloa”. Levytyssessio on mieleenpainuva kokemus niin henkisesti kuin fyysisestikin. Pieteetillä toteutetut itsensäruoskimiset eli uudestaan-uudestaan-javieläkerran -mentaliteetti palkitaan valmiilla tuotoksella, josta huokuu peräänantamattomuus.

Pitkää päivää painaessa ei anneta väsymykselle kunnollista otetta, vaan ryvetään yhä syvemmälle ”jos kestit silloinkin, niin kestät tänäänkin” -ajattelulla. Ei ole kyse hauskanpidosta, vaan äärimmäisestä ponnistuksesta luoda puhdasta raitaa vailla kiksejä ja köksejä suuntaan tahi toiseenkaan. Kävelet, ihminen, varpahillas, kapeella kaistaleella, sumussa ja kohti sinne, minne narusi tuntuu vievän. Sillä vastarantaa ei näy.

Levytys on kokonaisuus, se on hauska paketti, jossa tavataan hyviä tyyppejä ja pidetään myös hallitusti hieman hauskaa. Hauskasta kehkeytyy yhtenäinen fiilis jota voi myös kuriksi kutsua. ”Täältä ei lähdetä niin vaan!” No ei! 

Share This

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla että hyväksyt sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön, sekä hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.