BIO

Seeli Toivio on suomalainen sellisti, joka on konsertoinut laajasti Keski-Euroopassa, Japanissa ja USAssa mukaan lukien New Yorkin Carnegie Hall. Hänen lukuisista levytyksistään mainittakoon kokonaislevytys kaikista J. S. Bachin kuudesta sellosarjasta sekä Virtuoso Cello, jolla hän esittää viuluvirtuoositeoksia (Sarasaten Carmen-fantasia, Bazzinin Vuorenpeikkojen tanssi, Montin Zcardas jne.) sellolla. Lapsuudesta mukana elänyt lauluääni on viime vuosien myötä puhjennut ilmaisuun huomattavan vahvana ja jalona mezzosopraanona.

Seeli Toivion uusimmat levyt ovat Kesäyö ja Joulun taikaa. Levyjä voi ostaa Toivion konserteissa ja tilata näiden sivujen kaupasta. Levyjä voi myös tilata mm. Fugasta. Kesäyö-levyllä on mm. Toivo Kuulan, Oskar ja Aarre Merikannon, J. S. Bach-Charles Gounod’n, Franz Schubertin sekä César Franckin lauluja. Joulun taikaa -levyllä on rakastetuimpia joululauluja, mm. Varpunen jouluaamuna, Taas kaikki kauniit muistot, Sylvian joululaulu, Oi jouluyö ja monta muuta.

 

Share This

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla että hyväksyt sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön, sekä hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.