Päiväys ja aika
20/12/2015
18:00 - 19:15

Tapahtumapaikka
Vuohijärven kirkko (Luonto- ja kulttuurikeskus)
,


Esa Ruuttunen, baritoni
Bianca Morales, laulu
Riku Pelo, tenori
Jukka Mörsky, baritoni
Kirsi Saari, piano

Selloyhtye:
Seeli Toivio, Matti Makkonen, Hanna Timonen

Tiernapoikien johdolla jouluun -konsertti Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalossa su 20.12. on saavuttanut valtaisan kysynnän jo ennakkoon. Sekä klo 14 järjestettävä esitys että klo 17 alkava lisäkonsertti on myyty loppuun.

Suuren kysynnän vuoksi yleisöllä on mahdollisuus varata lippuja samana päivänä klo 11 järjestettävään ylimääräiseen konserttiin. Varaukset voi tehdä Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalosta, p. 050 3388 111 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse info@taidekeskussalmela.fi. Ylimääräiseen konserttiin ei valitettavasti ole mahdollista ostaa lippuja verkkokaupasta.

Tiernapoikien johdolla jouluun -konsertti on musiikkielämys, jossa yhdistyvät joulun kauneimmat laulut sekä tiernapoikaperinne. Konsertissa esiintyvät laulajat Esa Ruuttunen, Bianca Morales, Riku Pelo ja Jukka Mörsky, sellokvartetti Cello Spiritual sekä pianisti Kirsi Saari.

 

Liput konserttiin 30 € (lapset alle 15 vuotta 15 €). Lippu sisältää glögin ja joulutortun. Glögitarjoilu alkaa 45 min ennen konsertin alkua.

Share This

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla että hyväksyt sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön, sekä hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.