Duo Toivio eli sisarukset Seeli ja Kalle Toivio esiintyivat New Yorkin Carnegie Hallissa torstaina 11.10.2012. Weill Recital Hall oli taynna yleisoa, joka sai kuulla duon tulkinnat Beethovenin 4. sonaatista pianolle ja sellolle, Sebastian Fagerlundin Rechantsista, Henri Wieniawskin Scherzo-Tarantellasta ja Rahmaninovin sonaatista pianolle ja sellolle. Kuten Chicagossakin, jalleen Seeli Toivion tulkinta Wieniawskin virtuoosisesta viulukappaleesta sellolla esitettyna heratti varsin positiivista huomiota.

Valiajan jalkeen pianisti Kalle Toivion esitys Lisztin Espanjalaisesta rapsodiasta nostatti myrskyn, joka huipentui  duon tuliseen ja yleisossa voimakkaita tunteita herattaneeseen Rahmaninovin sonaattiin pianolle ja sellolle g-molli op. 19.

Esityksen jalkeen yleiso vaati Toivioita lavalle kerta toisensa jalkeen, ja ylimaaraisena numerona saatiin kuulla Jean Sibeliuksen Romanssi F-duuri sellolle ja pianolle – ”…a beautiful little souvenir from Finland”, kuten sellisti Seeli Toivio yleisolle kertoi ennen tata herkkaa kappaletta.

Kaiken kaikkiaan Duo Toivion Carnegie Hallin debyyttikonsertti oli huikea ja duoa jo odotetaankin usealla taholla uusintavierailulle. USA:ssa Duo Toivio tuleekin esiintymaan vuoden 2013 aikana. Uutisia tulossa tulevaisuudessa… Kohti vuotta 2013!

 

 

 

Share This

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla että hyväksyt sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön, sekä hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.