Seeli Toivion kesä-, heinä- ja elokuu ovat olleet kiireisimmät tähän asti. Syksyllä lähdetään kiertueille Lappiin ja Pohjois-Amerikkaan. Syksy alkaa konsertilla Hämeenlinnan kaupunginorkesterin kanssa 4.9.2012, jolloin Seeli esittää Vivaldin ja Servais’n teoksia orkesterin solistina.

6.9.2012 alkaa yli 2 viikon kiertue kanteletaiteilija Hedi Viisman kanssa pohjoisessa Suomessa. 6.9. he esiintyvät Rovaniemen kirkossa, ja kiertueen seuraava konsertti on Kolarin kirkossa lauantaina 8.9. Muita konsertteja heillä on mm. Kemijärven kulttuurikeskuksessa, Tanhuan Messulassa, Utsjoen seurakuntasalissa, Kilpisjärven luontokeskuksessa, Hetan Skierrassa, Saariselän ja Karigasniemen kappeleissa sekä mm. Ivalon, Muonion ja Suomussalmen kirkoissa.

Lokakuussa Seeli lentää USA:han, jossa hän esiintyy veljensä, pianisti Kalle Toivion kanssa Chicagossa, New Yorkissa ja Washingtonissa. Chicagossa duo esiintyy mm. Dame Myra Hess -konserttisarjassa 3.10.2012 Preston Bradley -konserttisalissa. Seeli erityisesti odottaa konserttiaan New Yorkin Carnegie Hallissa 11.10.2012. Tässä upeassa, legendaarisessa ja kaikkien muusikoiden unelmakonserttipaikassa Duo Toivio esittää mm. Beethovenin sonaatin nr. 4 ja Rahmaninovin sonaatin.

 

Share This

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla että hyväksyt sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön, sekä hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.