Vuodelle 2013 on suunnitteilla useita levyjulkaisuja: sooloselloa ja kamarimusiikkia. Mukana kamarimusiikkilevyissä ovat harppu, kantele, saksofoni, piano, baritoni, viulu ja sopraano.

Varsinkin soolosellolevyn työstäminen on vaativaa puuhaa. Se vie paljon aikaa. Onneksi sellisti voi hieman ”huokaista” näin joulukuussa ja todella keskittyä levyjensä tekemiseen, sillä tähän aikaan vuodesta on joululaulukonserttien aika. (Äskettäin Seeli esiintyikin 3 sellaisessa – tenori Mika Pohjosen, laulajatar Heidi Pakarisen, sekä pianistien Marko Aution ja Pami Karvosen kanssa: Lahden Ristinkirkossa, Orimattilan kirkossa ja Hollolan vanhassa kirkossa.)

2013 on suunnitelmissa julkaista kaikkiaan 4 uutta CD-levyä, mikäli aikataulut antavat myöden. Muutoin julkaisut saattavat siirtyä vuoden 2014 puolelle.

Seeli toimii levyjensä tuottajana; ne äänittää ja viimeistelee Seelin pitkäaikainen yhteistyökumppani, Pro Audile Oy:n Matti Heinonen.

 

 

 

Share This

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla että hyväksyt sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön, sekä hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.