Seelin järjestämä 2 viikon konserttikiertue Lapissa alkoi sunnuntaina 24.3. Rovaniemen Korundista klo 15:00. LuostoClassic -festivaalin konsertissa ”LuostoClassicia odotellessa” lähes täydelle salille esiintyi Romanttiset virtuoosit: saksofonisti Olli-Pekka Tuomisalo, sellisti Seeli Toivio ja pianisti Risto-Matti Marin.

Kiertue jatkui tiistaina 26.3. Ylläksen Äkäslompolon Kellokas-luontokeskuksen auditoriossa klo 19:00 Seeli ja Sello -konsertilla. Seeli esitti J. S. Bachin soolosellosarjoja. Yleisö sai musiikin lisäksi ihailla Seelin takana isoista ikkunoista aukeavaa, iltahämyistä ja auringonlaskun kultaamaa tunturimaisemaa. Kellokkaan auditorion ikkunoista näkyy hienosti mm. Kellostapuli-tunturi.

Keskiviikkona 27.3. on vuorossa Äkäslompolon Pyhän Laurin kappeli ja Romanttiset virtuoosit klo 20:00. Tunnin mittaisessa konsertissa soitetaan mm. Gunaropuloksen hieno saksofonikonsertto, Montin Czardas, Rimski-Korsakovin Kimalaisen lento ja Piazzollan Milonga del Angel.

Torstaina 28.3. saa yleisö kuulla Seeli ja Sello -ohjelman eli J. S. Bachin soolosellosarjoja Kulttuurikeskus Naavassa (Pyhä-Luosto).

Seelin sanoin: ”Kun matkustelin Lapissa 2000-luvun alussa, haaveilin aina, että voisin myös esiintyä pohjoisissa maisemissa. Mietin, miten saisin konsertteja järjestettyä – mutta tulihan niitä sitten sinnekin, vuodesta 2009 olen tehnyt säännöllisesti vuosittain konserttikiertueita Lappiin. Ehkäpä tulevaisuudessa olisi aikaa myös vähän hiihdellä tai vaellella konserttien lomassa!”

Lisää kiertue-infoa tulossa torstain-konsertin jälkeen.

Share This

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla että hyväksyt sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön, sekä hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.