Seelin kiireinen konserttivuosi 2013 päättyy joulukonsertteihin mm. tangokuningattaren kanssa!
Syksy on vienyt Seeliä niin Kilpisjärven ja Utsjoen Lappiin, New Yorkin Carnegie Halliin kuin harppukvintettikiertueellekin pitkin Suomea. Seelin kiireinen syksy ja konserttivuosi 2013 on päättymässä joulukuun joulukonsertteihin tenori Mika Pohjosen, tangokuningatar Heidi Pakarisen ja pianistien Marko Aution ja Riitta Ingerlinin kanssa.

Syksy on vienyt mm. Carnegie Halliin – yleisö nousi konsertin jälkeen seisaaltaan taputtamaan Duo Toiviolle!
Ohjelmisto on ollut monipuolista. Duo Toivion New Yorkin Carnegie Hallin -konsertti 8.10.2013 oli menestys kuten 2012. Tämän vuoden konsertissa Chopinin sellosonaatin päätyttyä nousi yleisö seisaalleen osoittamaan suosiotaan Duo Toiviolle. Kiitoksina se sai kuulla Franz Lisztin kauniin Liebestraumin.

Trio Idealen FLOW-Lapinkiertue syyskuussa 2013: mm. Kilpisjärvellä ja Pallastunturilla…
Syyskuu vierähti kiertueella Trio Idealen mukana Lapissa: baritoni Petteri Lehikoisen, sellisti Seelin ja harpisti Lily-Marlene Puuseppin muodostama kolmikko konsertoi mm. Kilpisjärvellä, Utsjoella, Hetassa, Kolarissa, Rovaniemellä ja Pallastunturilla. Puusepp soitti konserttiharpun lisäksi folk-harppua. Kiertue mainosti erityisesti uutukaista Flow-levyä, joka ilmestyi sopivasti juuri ennen kiertuetta.

Septemberfestissä oli 3 menestyksekästä konserttia Helsingissä syyskuussa 2013!
Seelin festivaali Septemberfest kaikui Temppeliaukion kirkossa ja G18-salissa: musiikkia oli niin sanotusti laidasta laitaan! J. S. Bachin konsertto 2 pianolle (solisteina Folke Gräsbeck ja Risto-Matti Marin), nykymusiikkia, harppukamarimusiikkia ja suomalaista sello-piano -musiikkia. 2013 festivaalilla oli siis 3 konserttia syyskuussa. Ensi vuonna 2014 niitä onkin sitten jo enemmän. Pysykäähän kuulolla… 😉

Share This

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla että hyväksyt sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön, sekä hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.