Seeli on ollut viimeiset 2 viikkoa kiertueella Lapissa. Konsertteja on ollut kirkoissa, konserttisaleissa, kappeleissa ja luontokeskuksissa.

Tänään perjantaina 5.4. klo 19:00 Seeli soittaa J. S. Bachin soolosellosarjoja Kilpisjärven luontotalolla. Huomenna lauantaina 6.4. alkaa kotimatka.

Lapissa on hienot maisemat ja kelit ovat olleet aurinkoiset. Uusi kiertue on tulossa syyskuulle 2013, ja sitä seuraava taas keväälle 2014. Syyskuuta 2014 on myös jo suunniteltu; esim. Pyhätunturin Revontulikappeli halusi ehdottomasti varata konsertin Duo Toiviolle 10.9.2014!

Seeli kiittää yleisöä, jota on saapunutkin konsertteihin runsain mitoin – mm. eilinen konsertti Pallastunturin luontokeskuksen auditoriossa oli täynnä.

Seuraavaksi on vuorossa Save The Baltic Sea Festivaali, joka starttaa kamarikonsertilla Operation Mermaid Helsingin Temppeliaukion kirkossa maanantaina 8.4. klo 19:00. Liput á 20 € ovelta klo 18:00.

Share This

Sivustomme käyttää evästeitä.

Ole hyvä ja vahvista alla että hyväksyt sivujen käyttöön liittyvien evästeiden käytön, sekä hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja tästä.